Latvijas Universitātes (LU) Zināšanu un tehnoloģiju pārneses centrs (ZPC) turpina pagājušajā gadā iesākto tiešsaistes nodarbību ciklu par autortiesību aizsardzību un intelektuālo īpašumu LU pētniekiem un doktorantiem MS Teams vidē. Esam izveidojuši arī zinātības (know-how) reģistrācijas un globālas aizsardzības sistēmu, tāpēc īpaši aicināti ir humanitāro un sociālo zinātņu pētnieki savu jauno iespēju un izaicinājumu izpratnei.
 
Mērķis: vispārējā informācija un konsultācijas par intelektuālā īpašuma politiku un praksi LU, intelektuālā īpašuma identifikācija, reģistrācija un pārvaldība, publikācijas vs konfidencialitāte, licenču izsoles un pārdošana, procesi un procedūras, jaunumi un aktualitātes.

Nodarbību formāts: brīva tikšanās – stāstījumi, jautājumi un atbildes, diskusijas ar kopējo ilgumu 40–45 min. vienu līdz divas reizes mēnesī. Plānotais nodarbību skaits – sešas reizes, tas var mainīties atkarībā no izrādītās intereses un iespējamo jautājumu un diskusiju apjoma. Interesentu brīva līdzdalība katrā nodarbībā. Tās vadīs Patentu valdes, Kultūras ministrijas, Valsts augu aizsardzības dienesta un ZPC intelektuālā īpašuma eksperti.

Ceturtā tikšanās par tēmu "Preču zīmes" notiks š. g.15.februārī plkst. 15.00.

Nodarbību grafiks

     

Dalīties